Tatoeage verwijderen

De Yag Laser Platina is een nieuwe laser die door The American Academy of Dermatology wordt gezien als dé aangewezen laser voor het verwijderen van tatoeages. Het is de veiligste en snelste laserbehandeling voor het verwijderen van tatoeages. De Yag Laser Platina zendt laserpulsen uit die minder dan een miljoenste seconde duren. Door vergruizing van de inkt door de laser kunnen de kleurdeeltjes door de omliggende cellen worden opgenomen en door het lichaam zelf worden afgevoerd. Uiteraard is de laser uitvoerig getest en gekeurd.

Hoewel de Yag Laser Platina een zeer geavanceerde laser is, blijkt het niet altijd mogelijk om een tatoeage voor 100% te verwijderen. Het resultaat is afhankelijk van het type en de kleur van de tatoeage. Factoren die daarnaast een rol spelen zijn het soort inkt dat is gebruikt en de diepte waarin de tatoeage is gezet. Daardoor verschilt het aantal benodigde behandelingen. Voorafgaande aan de behandeling zal ik uitgebreid en eerlijk de mogelijkheden met u doorspreken.

De behandeling
Het verwijderen van een tatoeage is niet pijnloos, de pijnprikkels zijn meestal echter goed te verdragen. Veel mensen vergelijken het met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten.

Direct na de behandeling is op de tatoeage een witte waas te zien. Dit wordt lasersnow genoemd en is een normale reactie van de huid. De witte waas zal binnen een uur wegtrekken. Ook kan er een lichte zwelling op de tatoeage te zien zijn met wat roodheid eromheen. Daarnaast ontstaan er door de laserbehandeling van de tatoeage in de meeste gevallen kleine wondjes. Uw huid zal na de behandeling worden verzorgd en afgeplakt worden met gaas. Pas na 10 tot 20 dagen is het resultaat van de laserbehandeling echt goed zichtbaar. Daarom plannen we altijd voldoende tijd tussen twee laserbehandelingen.

Direct na de eerste behandeling

   Tatoeage verwijderen Kosten
   per behandeling vanaf 65 euro

Voeg je koptekst hier toe