Carbon Laser Peeling

Carbon Laser Peeling
De Carbon Laser Peeling is zeker een wonderbehandeling te noemen:
het geeft je huid een enorme boost! 
De Carbon Laser Peeling kan worden toegepast bij:

√  Het vervagen van fijne lijntjes / rimpels

√  Het verkleinen van grove poriën

√  Het verminderen / verwijderen van acne

√  Het verminderen van littekens

√  Het verhogen van de collageen-reductie

√  Het herstellen van een vette huid

√  Het verwijderen van commedonen (mee-eters)


Eén Carbon Laser Peeling geeft direct zichtbaar resultaat!
De Carbon Laser Peeling behandeling is een nieuwe effectieve techniek voor een diepe reiniging van de huid.
Deze peeling bestaat uit twee facetten:

  1. De Carbon Peeling (een mengsel met vitaminen en mineralen) pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor een zuiverende werking en versteviging.

  2. De Yag Laser Platina richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep in de huid door, wat ervoor zorgt dat de collageenproductie zal verbeteren en de talgproductie zal verminderen.

Deze combinatie zorgt voor een prachtig resultaat, waarbij de huid zichtbaar steviger zal worden. Fijne lijnen, grove poriën en littekens zullen verminderen. Daarnaast is de Carbon Laser Peeling zeer effectief in het beheersen van talgafscheiding, wat het een geschikte behandeling maakt voor de vette en ontstekingsgevoelige (acne) huid.

De behandeling
Allereerst wordt de huid grondig gereinigd. Vervolgens wordt een speciaal carbon-mengsel aangebracht welke enkele minuten dient in te werken. De carbon zuivert de huid. Carbon heeft het vermogen om talg en vuildeeltjes in te kapselen en vast te houden. Dit zorgt voor een direct zuiverende, porie-verfijnende en verstrakkende werking. Door de laser wordt de carbon omgezet in warmte, waardoor het verdampt. Door deze werking neemt het de dode huidcellen en onzuiverheden mee, deze afschilfering zorgt voor verstrakking en zuivering van de huid. 
Aansluitend wordt de huid nogmaals gereinigd en voilà: je hebt een grondig gereinigde huid en een flawless glow.

De behandeling is pijnloos en geschikt voor ieder huidtype (zelfs voor de zeer gevoelige huid) en huidskleur. De behandeling kan toegepast worden op zowel de jonge als de rijpere huid. Gemiddeld is er voor optimale huidverbetering tussen de 4-6 sessies nodig, afhankelijk van de conditie van de huid. Je mag de behandeling elke 4 weken herhalen. Voor de (actieve) acne huid wordt aangeraden de behandeling in kuurverband te doen, elke 2 à 3 weken.

  Carbon Laser Peeling  Kosten

  Gezicht per behandeling   90,-

  Kuur 4 behandelingen      340,-

  Gezicht, hals en decolleté 140,-

Voeg je koptekst hier toe